σχετικα με εμασ

speedboat.gr

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Η αγάπη για τόπο μας και τις μοναδικές του ομορφιές «κούμπωσε» με το πάθος μας για την θάλασσα και τα σκάφη και αυτά ήταν αρκετά να οδηγήσουν στην δημιουργία της Speedboat.gr.

 

Με εφόδια την ασφάλεια, τον επαγγελματισμό και την οργάνωση, θέσαμε ακλόνητες βάσεις, ώστε να γίνει πραγματικότητα το όνειρο που χρόνια κυνηγούσαμε. Ενάντια στο πνεύμα και στις συνθήκες που επικρατούν, αποφασίσαμε να δώσουμε μια άλλη νότα στις καλοκαιρινές διακοπές και να τις μετατρέψουμε σε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής, αποτυπωμένη στα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής.

Στόχος μας, το ταχύπλοο να γίνει οικείο σε όλους και όχι ιδεατό, όπως φάνταζε μέχρι τώρα, και να συνδεθεί χαρακτηριστικά με τις απόλυτες και σαφώς αναγκαίες έννοιες της αναψυχής, της εξερεύνησης και της απόδρασης.

Κύριο μέλημα της Speedboat.gr είναι η άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία, η πλήρης κάλυψη των δικών σας απαιτήσεων και η παροχή άψογα συντηρημένων και πλήρως εξοπλισμένων σκαφών, σύμφωνα πάντα με τα υψηλά πρότυπα, διασφαλίζοντας την εξαιρετική κατάσταση τους.

Με μια διαρκή ανησυχία για βελτίωση των υπηρεσιών μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε άκρως ποιοτικές υπηρεσίες με πολυτελές ύφος σε ιδανικά προσιτές τιμές.

Σε αυτό το πλαίσιο η speedboat.gr σκοπεύει να συνδράμει όσο το δυνατόν περισσότερο  στην ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης. Βασιζόμενοι στην αξιοπιστία και στην ασφάλεια δίνουμε την δυνατότητα σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, να βιώσουν την εμπειρία της απόλυτης εξερεύνησης της περιοχής από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Φιλοδοξία μας να προσφέρουμε κορυφαίες στιγμές που θα σας συντροφεύουν για πάντα, αποτυπώνοντας τη Χαλκιδική στη μνήμη ως έναν αξέχαστο ελληνικό προορισμό.

C7B1E4AD-AE67-4C2C-AE5C-5FE9586A9540